'Crisis bij Arsenal na forse kritiek op Wenger'

19 mei 2009, 09:10   Bijgewerkt: 19 mei 2009, 09:23

Het bericht komt van boulevardkrant The Sun, dus enig voorbehoud is op zijn plaats. Maar toch: waar rook is, is vaak vuur. En volgens de Engelse krant is de relatie tussen Arsenal en manager Arsene Wenger flink bekoeld. De Fransman zou zich 'verraden' voelen na forse kritiek van aandeelhouders op zijn prestaties.

Arsenal greep dit seizoen opnieuw naast alle prijzen, waardoor de laatste trofee nog altijd dateert van 2005. Het geduld van de aandeelhouders is nu op, werd maandag duidelijk tijdens een vergadering. Naar verluidt kreeg Wenger flinke kritiek te verduren en moest hij zich meerdere malen verantwoorden voor de slechte prestaties.

Deze kritiek is Wenger niet in de koude kleren gaan zitten, meldt een anonieme bron aan The Sun. "Dit is zijn moeilijkste periode bij de club. De kritiek die hij te verduren krijgt, doet echt pijn. Hij voelt zich verraden en dat is nog een understatement", aldus de man, die ook liet weten dat Wenger er serieus over nadenkt om te vertrekken naar Real Madrid. "Hij vindt de plannen van Florentino Perez, één van de kandidaat-voorzitters van Real, heel interessant. Zeker nu hij zich bij Arsenal niet meer gewaardeerd voelt. Laat dit dus een waarschuwing zijn voor Arsenal."

Wenger is al sinds 1996 manager van Arsenal. In deze dertien jaar won hij zeven prijzen, waaronder landskampioenschappen in 1998, 2002 en 2004.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen