Feyenoord-investeerders haakten af vanwege beleid

Koen Freriks
21 mei 2009, 13:48   Bijgewerkt: 21 mei 2009, 14:02

De investeerdersgroep die Feyenoord er bovenop zou moeten helpen, haakte af vanwege het beleid dat de club voert. De investeerders houden de deur nog wel op een kier, maar geven aan geen geld te willen steken in het huidige beleid, zo staat geschreven in een uitgegeven persbericht.

"Het probleem bij Feyenoord wordt niet opgelost door uitsluitend geld te vragen en door te gaan zoals het ging. De groep van investeerders is van mening, dat binnen een kostendekkend budget van 37 miljoen euro betaald voetbal aan de top, bij goed beleid, mogelijk is. Dat is dit jaar in de Nederlandse competitie ondubbelzinnig aangetoond", schrijft woordvoerder Karel Peters.

"De groep van investeerders, die overigens al voor zeer vele miljoenen aan de club bijgedragen heeft, is het veel waard dat het Feyenoord goed gaat. De groep was en is bereid in de club aanvullend te investeren doch is ervan overtuigd dat de huidige aanpak binnen de club niet tot het voor Feyenoord zo hoog nodige resultaat zal leiden. De groep van investeerders wenst Feyenoord het allerbeste en zal de gang van zaken met zorg blijven volgen."

De clubleiding van Feyenoord wil wel een geldinjectie, maar weigert te voldoen aan de eis van de investeerders om hen te laten meebeslissen over het beleid. "Het zal eenieder duidelijk zijn dat aan het beschikbaar stellen van belangrijke financiële middelen ook redelijk te stellen voorwaarden zijn verbonden", weigert de groep die voorwaarde te laten vallen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen