Manchester United pakt derde landstitel op rij

16 mei 2009, 15:58   Bijgewerkt: 17 mei 2009, 07:44

Manchester United is voor de derde keer op rij kampioen van Engeland geworden. De grootmacht speelde met 0-0 gelijk tegen Arsenal, maar dat was al genoeg om de achttiende landstitel in de clubhistorie binnen te slepen. En dat zijn er net zoveel als aartsrivaal Liverpool.

{image[265174][right-half][]}The Mancunians wisten voor de wedstrijd tegen Arsenal al dat een gelijkspel zou voldoen. De ploeg van manager Sir Alex Ferguson leek daarom ook geen vol gas te geven. Dat leverde The Gunners een spelvoordeel op, wat echter niet op het scorebord terug te zien was.

United liet Arsenal het spel maken, maar veel kon de jonge ploeg van Arsene Wenger niet met de bal. Robin van Persie had op aangeven van Andrei Arshavin nog wel een uitstekende mogelijkheid op de 0-1. Wayne Rooney was namens United aan de andere kant gevaarlijk met een kopbal.

Maar sprake van een echte topper was het niet. Edwin van der Sar en Manuel Almunia hielden hun doel schoon, waardoor de glans ontbrak in de kampioenswedstrijd van Manchester United. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen