Michael Jansen tekent bij FC Groningen

Ger
1 mei 2009, 14:20   Bijgewerkt: 1 mei 2009, 14:55

FC Groningen heeft met Michael Jansen een akkoord bereikt over een contract tot medio 2011 met een optie voor nog eens één seizoen. De verdediger, die transfervrij overstapt van Cambuur Leeuwarden, moet nog een medische keuring ondergaan.

De 24-jarige Jansen debuteerde in december 2002 bij Vitesse in de Eredivisie. Tot de zomer van 2005 speelde hij 59 competitiewedstrijden, waarin hij vijfmaal tot scoren kwam. De daaropvolgende twee seizoenen stond de linkspoot aan de kant met hartritmestoornissen.

In 2007 overwon Jansen deze medische klachten en werd hij weer fit verklaard. In januari 2008 werd het contract met Vitesse ontbonden en maakte de verdediger de overstap naar Feyenoord, dat hem vervolgens verhuurde aan De Graafschap. Medio 2008 maakte hij de overstap naar Cambuur.

"Michael is een speler die zowel als linksback als centraal in de verdediging uit de voeten kan. Nu hij zijn fysieke klachten heeft overwonnen, is hij in staat zijn potentie waar te maken. Bij FC Groningen willen we hem graag die kans bieden, omdat we denken aan hem een hele waardevolle speler te hebben", aldus manager technische zaken Henk Veldmate van FC Groningen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen