NAC Breda maakt rampseizoen Feyenoord compleet

21 mei 2009, 16:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft een rampseizoen 'in stijl' afgesloten. Plaatsing voor Europees voetbal had het seizoen nog enigszins kunnen redden, maar NAC Breda zette de Rotterdammers de voet dwars. In de eigen Kuip blameerde de ploeg van coach Leon Vlemmings zich door met liefst 0-4 te verliezen. NAC, dat de heenwedstrijd ook al gewonnen had (3-2), gaat door naar de finale van de play-offs.

Op de winst van NAC Breda viel helemaal niets af te dingen. Feyenoord begon nog wel aardig aan de wedstrijd, maar zakte steeds verder weg. In de eerste 45 minuten kwam de ploeg uiteindelijk niet verder dan drie of vier schoten vanuit de tweede lijn, die eenvoudig gestopt werden door NAC-keeper Jelle ten Rouwelaar. De bezoekers uit Breda speelden ook niet briljant, maar kwamen via een standaardsituatie na een half uutje op 0-1. Een vrije trap van Donny Gorter kwam via het hoofd van Tyrone Loran bij Rob Penders terecht, die van dichtbij kon scoren.

Feyenoord zal zich moeten richten op volgend seizoen, maar erg optimistisch kan de club niet zijn. Dit seizoen maakte duidelijk dat de ploeg te weinig kwaliteit heeft, maar gezien de financiële situatie zal die situatie na de zomer niet bepaald beter zijn. De nieuwe trainer Mario Been zal een klein wonder moeten verrichten, om deze ploeg volgend seizoen wél Europa in te krijgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen