Granqvist scheurt enkelbanden op training

Koen Freriks
6 juli 2009, 18:41   Bijgewerkt: 6 juli 2009, 23:38

FC Groningen is steunpilaar Andreas Granqvist voorlopig kwijt. De Zweedse voorstopper raakte maandagmorgen geblesseerd aan zijn enkel. Uit een eerste onderzoek blijkt dat hij zijn enkelbanden heeft gescheurd. 

De noorderlingen weten nog niet hoe lang de bonkige Scandinaviër moet herstellen. "De enkel is nu nog dik", laat trainer Ron Jans weten. "Pas als de zwellingen in de enkel minder zijn, kan nader worden bekeken hoe groot de schade is. Ik houd er wel rekening mee dat Andreas een poosje uitgeschakeld zal zijn."

Ook Michael Jansen moest naar het ziekenhuis. Bij hem is er niets ernstigs gebeurd, maar hij had moeite om op krachten te komen na trainingen. "Eigenlijk heel logisch", verklaart Jans. "Michael heeft met Cambuur een lang seizoen achter de rug, is daarna voor een medische ingreep nog onder narcose geweest en deed nu al weer volop mee met de voorbereiding bij een nieuwe club. Hij zal even een pas op de plaats moeten maken, het onderzoek hebben we laten doen om dingen uit te sluiten."

Granqvist moet door de blessure de seizoensopener tegen Ajax waarschijnlijk missen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen