John wil bij Roeselare nieuwe start maken

Koen Freriks
4 juli 2009, 11:33

Collins John hoopt in België een nieuwe start te kunnen maken. De spits tekende een contract bij Roeselare en denkt onder trainer Dennis van Wijk weer op te bloeien. 

John deed het lange tijd prima in de Premier League bij Fulham, maar de periodes bij Leicester City, Watford en NEC mislukten volledig. "Om verschillende redenen kende mijn carrière in het voorbije jaar een dipje, en met mijn komst naar KSV Roeselare wil ik nu voor een nieuw elan zorgen", aldus John op de website van zijn nieuwe club.

De Nederlander met Liberiaanse roots denkt zich snel aan te kunnen passen. "Ik heb enkele heel goeie gesprekken met trainer Dennis van Wijk achter de rug, en ik voel dat ik hier het nodige vertrouwen zal krijgen. Samir El Gaaouiri is bovendien mijn beste vriend en ik ken ook Sergio Hellings, zodat de integratie hier wel vlug zal verlopen. Ook Sherjill Mac Donald is geen onbekende en die heeft zich hier toch ook heel goed in de kijker weten te spelen!" 

John zint op revanche op zichzelf. "Ik heb in elk geval heel wat in te halen en sta dan ook te popelen om hier aan de slag te kunnen!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen