Standard slaat ook tweede bod op Jovanovic af

6 juli 2009, 11:27

Milan Jovanovic lijkt een transfer naar VfB Stuttgart te kunnen vergeten. Zijn club Standard Luik is al geruime tijd in gesprek met de Duitse club om een overgang te bespreken, maar slaagde er tot dusver niet in een akkoord te bereiken. Zaterdag wees de Belgische landskampioen een tweede bod van de hand.

"Het lijkt ons heel moeilijk om een akkoord te bereiken met Stuttgart", zegt Standard-algemeen directeur Pierre François in Het Laatste Nieuws. "We hebben met Jova een deal afgesproken die hém plezier moet doen, niet Stuttgart. Het verschil met onze eisen is te groot."

Overigens maakt Jovanovic er geen probleem van om langer in Luik te blijven. "Een paar jaar geleden zou ik mij hebben opgewonden, maar ik ben wijzer geworden", zegt de Serviër. "Ik blijf cool. Ik hoop nog altijd dat de clubs een akkoord bereiken. Het verschil tussen vraag en aanbod bedraagt slechts één miljoen. Lukt het niet, zal ik mij blijven inzetten voor Standard. Dat neemt niet weg dat ik de kans zal gemist hebben om mij financieel enorm te verbeteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen