Koster: "Winst maakt mijn leven eenvoudiger"

27 augustus 2009, 11:49

Adrie Koster staat vanavond met Club Brugge voor een belangrijke opdracht. De Nederlander moet zich met zijn elftal ten koste van Lech Poznan zien te plaatsen voor de groepsfase van de Europa League. Dat zal echter niet gemakkelijk worden, want de Polen wonnen de heenwedstrijd in eigen stadion met 1-0. 

Door dit resultaat moet Club Brugge minimaal twee keer scoren om door te gaan, terwijl één tegengoal van Poznan fataal kan zijn. Koster houdt echter hoop op een goede afloop. "Op basis van ons spel heb ik er vertrouwen in", zegt de Nederlander in het Belgische Sportwereld. "Als je ziet hoe we daar gespeeld hebben, mogen we ons niet kansloos zien. Zij zullen ook wel beseffen dat ze een zware kluif aan ons hebben. We moeten het geduld bewaren om niet meteen te willen scoren."

Kwalificatie voor de groepsfase van de Europa League is om meerdere redenen zeer belangrijk voor Club Brugge. "Het kan de club meer financiële armslag geven en dat helpt toch in de verdere ontwikkeling", weet Koster, die na een paar magere resultaten zelf ook wel een succesje kan gebruiken. 'We kunnen maar een ding doen: winnen. Ik weet dat het leven er voor mij dan ook eenvoudiger zou uitzien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen