Preud'homme alleen tevreden met zege op Roma

Ger
6 augustus 2009, 08:30

AA Gent krijgt het donderdag lastig in de derde voorronde van de Europa League. De Belgen moeten voor eigen publiek een 3-1 nederlaag tegen AS Roma zien weg te poetsen. Gent-coach Michel Preud'homme eist in ieder geval een overwinning van zijn ploeg.

"In Rome hebben we toch enkele kansen gekregen. We moeten nu gewoon proberen die kansen die we krijgen beter te benutten. En het is de terugmatch, dus soms zullen we meer risico's nemen. Ik ben alleen tevreden als we winnen", zegt Preud'homme tegen Sporza. "De kans dat we nog doorgaan is klein, maar we zijn sportmensen en die moeten altijd proberen beter te doen."

"Als je aan sport doet, moet je altijd proberen om te winnen en om jezelf te overtreffen. En dat is dan ook dat we zullen proberen te doen. Mijn ideale scenario? Dat Roma geen goal maakt en wij wel. Dan moeten we daarna nog maar één keer scoren om door te gaan. De spelers weten dat ze nog 10 à 15 procent beter kunnen dan in de heenmatch, vooral met de laatste pass en de afwerking."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen