Zenden hoopt deze week te tekenen in Engeland

12 augustus 2009, 10:12   Bijgewerkt: 12 augustus 2009, 10:21

Boudewijn Zenden staat op het punt om terug te keren naar Engeland. De voormalig international is in gesprek met verschillende clubs uit de Premier League en hoopt nog deze week ergens te tekenen, zegt hij tegen Sky Sports.

"Klopt, we zijn bezig met een aantal Premier League-clubs. Hull City, Blackburn Rovers en Portsmouth hebben interesse en met deze clubs ben ik in gesprek, maar er is nog niets definitief. Hopelijk komt het rond voor 15 augustus, zodat ik de eerste competitieronde kan meemaken", aldus de transfervrije middenvelder. 

Zenden, die deze zomer vertrok bij Olympique Marseille, maakt er geen geheim van dat hij weer in Engeland wil voetballen. "Ik heb al zes jaar in Engeland gespeeld en die ervaring kan me nu van pas komen. De Premier League is fantastisch, mijn belangrijkste doel is om weer in deze competitie te spelen. Ik ben nu nog in Nederland, maar neem het eerste vliegtuig naar Engeland als we een deal hebben."

Zenden (32) speelde eerder voor onder meer Middlesbrough en Liverpool. Met Liverpool speelde hij in 2007 de finale van de Champions League tegen AC Milan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen