Beenhakker: "Onze arts zei niets over comeback"

Koen Freriks
4 september 2009, 09:56   Bijgewerkt: 4 september 2009, 10:05

Niet alleen Anderlecht-coach Ariël Jacobs is een belangrijke speler kwijt, ook de Poolse bondscoach Leo Beenhakker kan lange tijd niet over Marcin Wasilewski beschikken. De Nederlandse trainer, die zich met Polen voorbereidt op de WK-kwalificatiewedstrijd van zaterdag tegen Noord-Ierland, zegt de verdediger 'vreselijk te missen'. 

"We missen hem vreselijk. Hij is ook een van de spelers die de groep bij elkaar houdt", zegt Beenhakker. "Maar dit is in de eerste plaats een persoonlijk drama. Marcin stond op het hoogtepunt van zijn carrière. Bovendien is hij sinds ik bondscoach ben zonder discussie een vaste waarde bij Polen."

Beenhakker wil niet met de vinger wijzen naar Axel Witsel, die het been van Wasilewski brak. "Dit soort tackles zie je overal. Heel vaak gaat het goed, maar als dat niet zo is, staat de boel in brand", stelt hij. 

Het is nog onduidelijk of en wanneer Wasilewski terug zal keren. De teamarts van de Poolse nationale ploeg zou hebben gezegd dat de verdediger in maart al een comeback kan maken, maar dat spreekt Beenhakker tegen. "Onze dokter heeft contact gehad met Anderlecht en met de behandelende arts. Hij zal dat zeker niet gezegd hebben. Onze dokter is verstandig genoeg om daar niet over te oordelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen