Daum onder de indruk van FC Twente

16 september 2009, 17:54   Bijgewerkt: 16 september 2009, 18:01

Christoph Daum, de trainer van Fenerbahçe, is positief over de kracht van FC Twente. Fenerbahce speelt donderdag in eigen stadion een Europa League-wedstrijd tegen de Tukkers en Daum verwacht dat zijn team het zwaar gaat krijgen.

"FC Twente heeft zich de laatste jaren zeer goed ontwikkeld en dat is te zien aan de prestaties. Ze hebben bovendien veel spelers opgeleid die zijn vertrokken naar grote Europese teams. We hebben dus te maken met een goed team. Vorig jaar heb ik ze tegen Schalke 04 gezien en ook dit jaar hebben we ze na de loting enkele malen bekeken. Ze hebben een goede mix van ervaren spelers en jonge talentvolle spelers. Het is een sterk collectief", zegt hij op de officiële website van FC Twente.

"We zullen tegen FC Twente geduldig moeten zijn en de tegenstander onder druk moeten zetten om kansen te realiseren. Daarbij is het wel uitkijken voor de counters", besluit de Duitse coach. Of Roberto Carlos mee kan doen bij de thuisploeg, weet Daum nog niet. De Braziliaanse linksback kampt met een lichte blessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen