Stevens laat langs Lazio, zege UEFA Cup-finalisten

17 september 2009, 23:33   Bijgewerkt: 19 september 2009, 12:33

Red Bull Salzburg heeft in extremis drie punten gepakt bij Lazio in de ouverture van de groepsfase van de Europa League. De equipe van Huub Stevens stond acht minuten voor tijd met 1-0 achter, maar stapte toch met een 2-1 zege van het veld.

In dezelfde groep, G, pakte ook Villarreal de volle buit. De Spaanse ploeg, die in de laatste kwalificatieronde een te hoge horde bleek voor NAC Breda, bond voor eigen publiek het Bulgaarse Levski Sofia aan de zegekar: 1-0. Nilmar maakte de enige goal.

Shaktar Donetsk, de laatste winnaar van de UEFA Cup, is de jacht op de eerste titel in de Europa League goed begonnen. De Oekraïense formatie was in België veels te sterk voor het Club Brugge van Adrie Koster: 1-4. Binnen een half uur keken de manschappen van de Nederlandse coach al tegen een 3-0 achterstand aan en die forse marge kwamen ze niet meer te boven.

Werder Bremen, de verliezend UEFA Cup-finalist van vorig seizoen, begon de nieuwe editie van de Europa League net als zijn bedwinger van destijds met een uitzege. Op Madeira werd tegen het Portugese Nacional een 2-0 voorsprong uit handen gegeven, maar Claudio Pizarro stelde vijf minuten voor tijd toch de Duitse zege veilig: 2-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen