Twente leidt groep H, Cluj aan kop in groep-PSV

17 september 2009, 23:51   Bijgewerkt: 17 september 2009, 23:59

De sensationele overwinning van FC Twente in Istanbul op Fenerbahce heeft ertoe geleid dat de Tukkers na één speelronde koploper zijn in groep H van de Europa League. De wedstrijd tussen Steaua Boekarest en FC Sheriff Tiraspol uit Moldavië mondde in Roemenië namelijk uit in een doelpuntloze remise.

FC Twente verdedigt over twee weken in de eigen Grolsch Veste de koppositie tegen Steaua. Fenerbahce mag zich dan op het veld van Sheriff proberen te revancheren voor het verlies tegen Twente van donderdag.

PSV moet de eerste plaats in groep K aan CFR Cluj laten. De Roemeense club was thuis met 2-0 te sterk voor FC Kopenhagen, waardoor zij aan de leiding gaat in de poule. PSV deelt de tweede stek met Sparta Praag, waartegen het 2-2 speelde.

Over veertien dagen mogen de Eindhovenaren in een onderling duel een poging wagen beslag te leggen op de koppositie van Cluj, dat dan in het Philips Stadion de tegenstander is van PSV. De andere groepswedstrijd gaat in Denemarken tussen FC Kopenhagen en Sparta Praag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen