Stevens stunt weer met Red Bull, remise Koster

1 oktober 2009, 21:06   Bijgewerkt: 1 oktober 2009, 21:53

Na de 2-1 overwinning bij Lazio heeft Red Bull Salzburg ook op de tweede speeldag van de Europa League een stunt van formaat uitgehaald. De ploeg van trainer Huub Stevens was voor eigen publiek verrassend met 2-0 te sterk voor Villarreal.

In dezelfde poule herstelde Lazio zich uitstekend van de 2-1 nederlaag tegen Red Bull op de eerste speeldag. De Romeinen waren in Bulgarije met liefst 4-0 de baas over Levski Sofia, dat daardoor nog puntloos is. De Italianen legden beslag op de zege door goals van Matuzalem, Mauro Zarate, Mourad Meghni en Tommaso Rocchi.

Het andere duel in de groep van Toulouse en Club Brugge, tussen Shaktar Donetsk en Partizan Belgrado, is ruim gewonnen door de formatie uit Oekraïne. De laatste winnaar van de UEFA Cup werkte zich op eigen terrein met speels gemak voorbij de Serviërs, die nu puntloos onderaan staan in de groep: 4-1. Shaktar leidt de poule, gevolgd Toulouse (vier punten) en Club Brugge (één punt).

Ook de verliezend UEFA Cup-finalist van vorig seizoen, Werder Bremen, schreef voor de tweede keer deze groepsfase drie punten bij. Na een 3-2 overwinning bij Nacional Madeira, was het donderdag in eigen huis met 3-1 de baas over Athletic de Bilbao. Aaron Hunt, Naldo en Torsten Frings tekenden voor de treffers van de Duitsers. Bij Werder kreeg Peter Niemeyer (ex-FC Twente) na rust tweemaal een gele kaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen