Donk na treffer: "Hopelijk volgen er nog meer"

7 december 2009, 07:30

Zondagavond scoorde Ryan Donk voor het eerst in zijn carrière in het shirt van Club Brugge en bezorgde zijn werkgever daarmee een overwinning bij SK Lokeren: 0-1. De Nederlandse verdediger werkte in de rebound een vrije trap over de doellijn.

Het was voor Donk pas zijn tweede goal ooit op het hoogste niveau. Op 13 april 2008 maakte hij als AZ'er zijn eerste treffer tijdens het uitduel met Excelsior (1-1). "Hopelijk volgen er meer", zei de voormalig speler van RKC Waalwijk en AZ na afloop.

Donk is van huis uit een centrumverdediger, maar de laatste weken zet trainer Adrie Koster hem in als rechtsback. "Dat is nog even wennen, maar ik denk toch dat ik het redelijk goed gedaan heb", blikte Donk terug op zijn eigen prestatie.

Verder gaf Donk aan geen problemen te hebben met zijn rol als rechtsachter. "Als ik daar moet blijven spelen, dan doe ik dat. De trainer vindt me op dit moment de beste op die positie, maar zoiets kan uiteraard vlug veranderen. Wie weet speel ik volgende week opnieuw centraal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen