Leverkusen en HSV laten punten liggen

5 december 2009, 17:16   Bijgewerkt: 5 december 2009, 21:12

Bayer Leverkusen heeft slechts één punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Hannover 96. De koploper van de Bundesliga kwam niet verder dan 0-0. Ook Hamburger SV, de nummer vier, speelde gelijk. Bayern München, dat vrijdag al met 2-1 van Borussia Mönchengladbach won, blijft hierdoor op de derde plaats.

Bij HSV maakte Eljero Elia zijn rentree. Hij liep een week geleden een gekneusde enkel op. Tegen Hoffenheim kwam de aanvaller na een uur in de ploeg, maar ook hij kon de wedstrijd niet tot leven wekken. Na negentig saaie minuten was 0-0 dan ook een terechte uitslag. Voor HSV betekende dit al de zoveelste domper op rij. De ploeg begon de competitie goed, maar won slechts één van de laatste negen duels.

Hamburger SV heeft nu zes punten achterstand op koploper Leverkusen. Bayern München staat derde, Werder Bremen tweede. De ploeg uit Bremen kan Leverkusen zondag, bij winst op middenmoter 1.FC Köln, tot op één punt naderen. Schalke 04 komt ook pas zondag in actie, tegen hekkensluiter Hertha BSC. Als de Königsblauen drie punten pakken, nemen ze de derde positie over van Bayern München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen