Sollied: "Natuurlijk is Genk een interessante club"

Ger
1 december 2009, 11:22

Trond Sollied heeft er wel oren naar om bij Racing Genk de ontslagen trainer Hein Vanhaezebrouck op te volgen. De Noor, die dit seizoen zelf moest vertrekken bij SC Heerenveen, heeft al contact gehad met de Belgische club.

"Maar officieel zou ik dat nog niet noemen. Het was een informeel belletje om me te polsen", aldus Sollied in Het Nieuwsblad. "Het komt wat snel. Ik beslis niet op één dag. Ik wacht een officieel contact af. Alles heeft te maken met timing. Maar natuurlijk is Genk een interessante club."

"Heel belangrijk is dat de club vroeger al prijzen heeft gewonnen. Het is een goed gestructureerde vereniging, die normaal kan meedoen voor de vierde, vijfde plaats. Ik weet niet wat er onder Vanhaezebrouck is misgelopen, want het verbaast me dat ze zo laag staan."

Sollied onderhandelde onlangs nog met Ankaragücü. "Maar ik zei nee tegen het Turkse aanbod." Bij Genk zou hij met hoofd scouting Herman Vermeulen een oude bekende treffen. De twee in het verleden al samen bij AA Gent en Olympiakos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen