Wenger: "Huntelaar niet op onze radar"

3 januari 2009, 10:26   Bijgewerkt: 3 januari 2009, 10:34

Arsenal gaat deze maand geen poging wagen om Klaas-Jan Huntelaar binnen te halen. De spits komt weinig aan spelen toe bij AC Milan en omdat Arsenal een spits zoekt, leek de Nederlander een ideale optie voor de Gunners. Manager Arsene Wenger sluit echter uit dat Huntelaar in januari naar het Emirates Stadium komt.

"Ik verbaas me er over dat hij zo weinig speelt bij AC Milan, maar hij zit niet op onze radar. We gaan niet proberen om hem binnen te halen", zegt hij op de website van Arsenal. Overigens betwijfelt Wenger of Huntelaar wel van club mág wisselen, omdat hij dat binnen twaalf maanden al twee keer gedaan heeft. In januari ging hij van Ajax naar Real Madrid, zes maanden later stapte hij over naar AC Milan. "Ik weet niet eens of Huntelaar wel verkocht mag worden, gezien zijn eerdere transfers."

Ook Maroune Chamakh van Girondins de Bordeaux werd eerder in verband gebracht met Arsenal, maar Wenger liet zaterdag al weten dat ook hij niet naar Londen komt. "Hij zit met Bordeaux nog in de Champions League en de club staat eerste in de Franse competitie, dus ze zullen hem niet tussentijds laten vertrekken", stelde hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen