Stevens: "Ik ben Pipo de Clown niet"

19 februari 2010, 10:30

Huub Stevens heeft een enerverend avondje achter de rug. De coach van Red Bull Salzburg zag zijn team bij Standard Luik een 0-2 voorsprong vergooien (3-2) en kreeg het bovendien aan de stok met de scheidsrechter en Luik-directeur Pierre François.

Al in de eerste helft kwam de scheidsrechter naar Stevens toe, met de vraag of hij een groen hesje aan wilde trekken. De coach weigerde dat. "Ik ben trainer van de Rode Stieren. Dan ga ik toch geen groen hesje aantrekken? Ik ben Pipo de Clown niet", aldus de boze Stevens, die vervolgens uit eigen beweging op de tribune ging zitten.

Toen Stevens na rust terug wilde keren op de bank, werd hij tegengehouden door Standard-directeur François. "Is die man directeur?", vraagt de coach zich af in Belgische media. "Dat is bizar, je wil echt niet weten wat hij me toeriep. Ik weet niet waarom hij me wilde tegenhouden. Ik wou weer plaatsnemen op de bank. Dat kon, want niemand had me weggestuurd." Volgens Standard zou een assistent van Stevens, naar verluidt Ton Lokhoff, François vervolgens 'fysiek bedreigd hebben'.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen