Man City profiteert optimaal van verlies Liverpool

21 maart 2010, 18:04   Bijgewerkt: 21 maart 2010, 18:11

De strijd om de vierde plaats in de Engelse Premier League lijkt te gaan tussen Tottenham Hotspur en Manchester City. De tweede ploeg uit Manchester profiteerde zondag optimaal van de nederlaag die Liverpool eerder op de dag leed tegen Manchester United (2-1). Het won met 3-1 van Fulham en heeft hierdoor twee punten voorsprong op Liverpool, dat bovendien twee wedstrijden meer speelde.

Manchester City staat nu vijfde, twee punten achter Tottenham. Qua verliespunten staat City er echter prima voor, want het speelde één duel minder dan de Spurs. 

Tegen Fulham, dat donderdag voor een enorme sensatie zorgde door Juventus uit de Europa League te knikkeren, stelde Manchester City de buit al voor rust veilig. Door goals van Roque Santa Cruz en Carlos Tevez stond het halverwege de wedstrijd al 0-2. Vanaf de strafschopstip zorgde Danny Murphy nog wel voor de aansluitingstreffer, maar Man City liet zich de overwinning niet meer ontnemen. Bij City begon onze landgenoot Nigel de Jong op de bank. Hij mocht ruim tien minuten voor tijd invallen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen