Donk na remise: "Geen sfeer in kleedkamer"

Ger
12 april 2010, 09:41

Verdediger Ryan Donk van Club Brugge is zwaar teleurgesteld over de 1-1 tegen AA Gent. Door de remise profiteerde de nummer twee van de Belgische competitie niet van het puntenverlies dat lijstaanvoerder Anderlecht leed tegen Sint Truiden (1-1).

Donk was eigenlijk geschorst, maar aangezien hij beroep aantekende tegen zijn schorsing mocht de oud-AZ'er toch aantreden tegen AA Gent. Hij steekt zijn ontgoocheling over het gelijkspel niet onder stoelen of banken. "Dit is balen. Wij hebben de kansen niet benut en dan valt het doelpunt uiteindelijk aan de andere kant. Bij dat doelpunt liepen we even een beetje door elkaar en daar kon Gent maximaal van profiteren. Plots stond er twee man vrij en zoiets mag natuurlijk nooit gebeuren."

"Het had zo mooi kunnen zijn. Door het gelijkspel van Anderlecht hadden we de kloof kunnen verkleinen, maar door die 1-1 blijft het verschil acht punten en dat is erg jammer. Het wordt nu steeds moeilijker, maar je zal mij niet horen zeggen dat we het opgeven. Ik blijf erin geloven tot de laatste wedstrijd", aldus Donk op de website van Club Brugge.

"Hoe de sfeer was in de kleedkamer? Er was gewoon geen sfeer. Iedereen besefte wat de inzet was van deze wedstrijd en als je dan nog in de slotminuut de zege uit handen geeft, komt dat erg hard aan. Dit voelt aan als een nederlaag, want eigenlijk had het al lang 4-0 kunnen zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen