Jol over Lindgren: "Afwachten wat scan uitwijst"

1 april 2010, 14:14   Bijgewerkt: 1 april 2010, 14:20

Ajax-trainer Martin Jol tast in het duister over de knieklachten van Rasmus Lindgren. De Zweed is al weken uit de roulatie en kreeg donderdag tijdens de training opnieuw last van zijn gewricht. Hoe lang hij nog in de lappenmand zit is onduidelijk, maar zeker is wel dat hij zondag niet mee kan spelen tegen ADO Den Haag.

"Hij is nu al zo’n zeven weken aan het revalideren, maar het is niet duidelijk te zeggen wat er nu precies met zijn knie aan de hand is", zegt Jol op de officiële website van Ajax. "Vandaag werd de pijn bijvoorbeeld weer erger, waardoor hij de training voortijdig moest verlaten. We zullen moeten afwachten wat de scan uitwijst."

Naast Lindgren is ook Thimothée Atouba (knie) sowieso niet beschikbaar in Den Haag, verder kan Jol beschikken over een complete selectie. Dat ADO deze week trainer Raymond Atteveld ontsloeg, hoeft volgens de Haagse Ajax-coach geen voordeel op te leveren voor zijn ploeg. "Dat verschilt per club. Kijk bijvoorbeeld naar sc Heerenveen en Willem II, waar de trainer tijdens de competitie vervangen is. De resultaten zijn niet veel beter. Het is dus afwachten hoe het voor Den Haag uitpakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen