Sampdoria schiet titeldroom AC Milan in duigen

18 april 2010, 16:58   Bijgewerkt: 23 april 2010, 15:51

De titelkansen van AC Milan in de Serie A zijn zo goed als vervlogen. De Rossoneri incasseerde zondag op bezoek bij Sampdoria een 2-1 nederlaag, waardoor het gat naar lijstaanvoerder Internazionale tot zes punten oploopt.

AC Milan, met Clarence Seedorf in de basis en Klaas-Jan Huntelaar op de bank, nam na een kwart wedstrijd nog wel de leiding in Genoa. Marco Borriello kopte een corner van Mancini binnen. Sampdoria trok tien minuten na rust de score weer in evenwicht. Daniele Bonera vloerde Antonio Cassano in het strafschopgebied, wat hem op een rode kaart kwam te staan. Cassano ging daarna zelf achter de bal staan en faalde niet vanaf elf meter. In de extra tijd buitte Giampaolo Pazzini het numerieke voordeel helemaal uit voor de thuisclub. Met een rake kopbal tekende hij de 2-1 eindstand aan.

Inter pakte vrijdagavond al drie punten. De ploeg van Wesley Sneijder won de topper tegen Juventus met 2-0. AS Roma krijgt later op de avond de kans om de koppositie over te nemen. Daarvoor moet het de Romeinse derby tegen Lazio winnen.

De behaalde driepunter tegen Milan loodst Sampdoria naar de vierde plek in de Serie A, die aan het einde van het seizoen een startbewijs voor de vierde voorronde van de Champions League oplevert. Palermo speelde op Sardinië namelijk 2-2 bij Cagliari, waardoor Sampdoria nu twee punten voor staat op de Rosanero.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen