Treffer Seedorf levert Milan niets op bij Palermo

24 april 2010, 22:43   Bijgewerkt: 24 april 2010, 23:12

Een doelpunt van Clarence Seedorf heeft AC Milan zaterdagavond niet veel gebracht in de uitwedstrijd bij Palermo. De manschappen van trainer Leonardo leden ondanks de treffer van de voormalig Oranje-international een 3-1 nederlaag op Sicilië.

De goal van Seedorf viel na tien minuten in de tweede helft. Het was echter niet meer dan de aansluitingstreffer. Cesare Bovo en Abel Hernandez hadden Palermo voor de doelwissel namelijk al op een 2-0 voorsprong gezet. Fabrizio Miccoli tekende twintig minuten voor het eindsignaal voor het slotakkoord (3-1).

Milan heeft door de verliesbeurt een wonder nodig om kampioen te worden. Met nog drie wedstrijden te gaan bedraagt het gat naar koploper Internazionale negen punten. Als AS Roma zondag wint van Sampdoria, dan zijn de titelkansen van de Rossoneri definitief vervlogen. Palermo klimt door de winst naar de vierde positie in de Serie A.

Naast Seedorf verscheen ook Klaas-Jan Huntelaar aan de aftrap bij Milan. De spits maakte de negentig minuten vol. Seedorf werd kort voor tijd vervangen door Mancini.