Finaleplek FC Utrecht geen moment in gevaar

Ger
9 mei 2010, 16:15   Bijgewerkt: 9 mei 2010, 17:50

FC Utrecht heeft zich geplaatst voor de eindstrijd van de play-offs om een Europa League-ticket. De formatie van coach Ton du Chatinier won zondag op bezoek bij FC Groningen: 0-2. De eerste wedstrijd voor eigen publiek was donderdag ook al met een zege afgesloten (3-1).

Door het succes in de Martinistad brak FC Utrecht met een negatieve reeks in het seizoenstoetje. De Domstedelingen stonden de afgelopen drie edities ook tegenover FC Groningen en telkens zegevierden de noorderlingen. In de vierde dubbele confrontatie liet FC Utrecht zich het kaas niet meer van het brood eten. De ploeg had woensdag al een grote stap gezet door thuis met 3-1 te winnen. Die marge kwam in Stadion Euroborg geen moment in gevaar.

De naar SC Heerenveen vertrekkende trainer Ron Jans moest vlak na de hervatting noodgedwongen al de derde wissel inzetten bij FC Groningen. Blind ging door zijn rechterenkel en werd afgelost door de jonge Frank Olijve. Ondanks de aanvallende intenties van de gehavende noorderlingen stond de voorsprong van FC Utrecht geen moment serieus onder druk. Sterker nog, in de 81e minuut tekende Asare op aangeven van Dries Mertens zelfs voor de 0-2 eindstand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen