Lampard wil technische hulp op de doellijn

27 juni 2010, 22:12   Bijgewerkt: 27 juni 2010, 22:17

Frank Lampard vindt dat het nu echt tijd wordt voor technische hulpmiddelen. Hij zag in de achtste finale tegen Duitsland zijn goal niet geteld worden, terwijl het duidelijk te zien was dat de bal een stuk over de lijn was.

“Ik heb de goal nog niet gezien op televisie, maar dat is ook helemaal niet nodig”, vertelde Lampard. “Ik wist gelijk dat de bal over de lijn was en een flink stuk ook. Het is niet te geloven dat we geen goal kregen, het heeft heel veel bepaald vandaag. Ik zal niet zeggen dat het de reden van onze uitschakeling is, maar als we met 2-2 waren gaan rusten was het een andere wedstrijd geweest. Het wordt echt tijd voor technische hulpmiddelen op de doellijn. We hebben voor het WK op een bijeenkomst instructies gekregen over miljoenen veranderingen die nauwelijks verschil maken, maar het belangrijkste ontbrak: iets waardoor mijn goal wel gegeven was. Dat is onbegrijpelijk.”

Ook vindt Lampard dat het verschil tussen Duitsland en Engeland kleiner was dan de score doet vermoeden. “Niemand kan mij wijs maken dat Duitsland echt drie goals sterker was dan wij. De dingen vielen niet onze kant op en misschien hebben we ook iets te naïef gespeeld.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen