Slovenen richten zich vooral op eigen spel

21 juni 2010, 21:23   Bijgewerkt: 21 juni 2010, 21:29

Engeland zal woensdag vol aan de bak moeten om zich te plaatsen bij de laatste zestien. Er moet gewonnen worden van Slovenië, maar dat zal geen gemakkelijke opgave worden. De Slovenen kunnen namelijk voor het eerst in de historie de tweede ronde op een groot toernooi halen. Bij een gelijkspel wacht de achtste finale.

“Het was al een grote prestatie dat we het toernooi gehaald hebben”, zei de doelpuntmaker tegen Algerije, Robert Koren. “We hadden toen we in Zuid-Afrika aankwamen gezegd dat we de tweede ronde wilden halen en we weten zeker dat dat kan.”

“Natuurlijk is Engeland een heel goed team”, vervolgde hij. “Alleen gaan we ons niet te veel schikken naar de Engelsen. We willen ons op ons eigen spel concentreren. Iedereen heeft gezien dat Engeland nog niet heeft gespeeld zoals men had verwacht, maar we weten ook dat ze het tegen ons moeten laten zien.”

De beslissing in groep C, waar elk team de tweede ronde nog kan halen, valt op woensdag. Om 16.00 uur beginnen beide wedstrijden. Mocht er geen winnaar komen bij Verenigde Staten-Algerije, is Slovenië hoe dan ook door.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen