Van Marwijk houdt vast aan zelfde basisploeg

19 juni 2010, 12:22   Bijgewerkt: 19 juni 2010, 12:29

Nederland speelt tegen Japan met dezelfde spelers als afgelopen maandag tegen Denemarken. Bondscoach Bert van Marwijk houdt voor de positie links voorin vast aan Rafael van der Vaart. Eljero Elia begint wederom op de bank.

Dat Van Marwijk kiest voor dezelfde spelers, is geen verrassing. Daags na de wedstrijd tegen Denemarken liet hij al weten dat hij, ondanks de goede invalbeurt van Elia, vrijwel zeker geen wijzigingen door zou voeren in zijn elftal. Arjen Robben zit in Durban op de bank. Hij zou eventueel als invaller in actie kunnen komen, maar de kans is groot dat Van Marwijk de breekbare aanvaller nog even rust wil gunnen.

De wedstrijd tussen Nederland en Japan begint vandaag om 13.30 uur. Het duel wordt gespeeld onder prachtige omstandigheden, het zonnetje schijnt en het is rond de 25 graden. Als Oranje wint, staat het met één been in de tweede ronde.

Opstellingen

Nederland: Stekelenburg; Van Bronckhorst, Mathijsen, Heitinga, Van der Wiel; Van Bommel, De Jong; Van der Vaart, Sneijder, Kuyt; Van Persie

Japan: Kawashima, Abe, Komano, Tanaka, Nagatomo, Endo, Matsui, Okubo, Hasebe, Honda, Nakazawa

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen