Bayern eist Van Bommel per direct terug

12 oktober 2010, 12:22   Bijgewerkt: 12 oktober 2010, 12:41

Nederland moet het vanavond tegen Zweden mogelijk toch zonder aanvoerder Mark van Bommel stellen. Bayern München wil dat de middenvelder per direct terugkeert naar Duitsland, zodat clubarts Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt zijn geblesseerde knie kan onderzoeken. De KNVB heeft het verzoek momenteel in beraad.

Van Bommel kreeg in de wedstrijd tegen Moldavië last van zijn knie. Een oude blessure, liet hij weten. Hij trainde zondag niet mee, maar werkte maandag wel weer zonder problemen een oefensessie af en leek klaar voor de wedstrijd tegen Zweden. Bayern denkt daar echter anders over. Ongetwijfeld met de problemen rond Arjen Robben in het achterhoofd wil de Duitse ploeg dat de KNVB Van Bommel per direct voor onderzoek naar München stuurt. In dat geval kan hij vanavond niet spelen.

Mocht Van Bommel inderdaad uit het trainingskamp vertrekken, dan heeft coach Bert van Marwijk een serieus probleem. Omdat hij Nigel de Jong buiten de selectie liet, mist hij in dat geval zijn twee vaste pionnen op het middenveld. Omdat Hedwiges Maduro en Theo Janssen wegens blessures niet beschikbaar zijn, zou Oranje dan met Wout Brama of Demy de Zeeuw in de basis moeten aantreden tegen Zweden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen