Boerrigter hoopt op transfer in winterstop

15 oktober 2010, 09:44   Bijgewerkt: 15 oktober 2010, 09:49

Als het aan Derk Boerrigter ligt, maakt hij het seizoen niet af bij RKC Waalwijk. De 23-jarige aanvaller wil graag naar de Eredivisie, vertelt hij in Voetbal International.

Een vertrek in de winterstop is 'absoluut bespreekbaar', geeft hij aan. "Iedereen wil op het hoogste niveau voetballen. Vorig jaar is de optie in mijn contract gelicht, dus sta ik nog twee jaar onder contract bij RKC. Toch is het mijn ambitie om een stap omhoog te maken", aldus de aanvaller, die afgelopen zomer in de belangstelling stond van ADO Den Haag en VVV Venlo. Hij hoopte toen al vurig dat het tot een transfer zou komen. "Tot op de laatste dag van de transferperiode heb ik hoop gehouden op een nieuwe club. Ik moet bekennen dat ik wel een rotgevoel had toen de transfermarkt sloot. Op dat moment weet je: ik speel zeker tot de winterstop in de Jupiler League."

Naar verluidt vroeg RKC Waalwijk in de zomer ongeveer een miljoen voor Boerrigter. Te veel, vindt hij. "Clubs hebben dat geld niet in deze financiële tijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen