Gewild talent Pastore wil niet weg bij Palermo

Koen Freriks
24 oktober 2010, 09:31   Bijgewerkt: 24 oktober 2010, 09:54

In Italie wordt Javier Palermo een grote toekomst voorspeld. De 21-jarige spelverdeler van Palermo wordt in de gaten gehouden door de grootste clubs uit Europa. "Maar waarom zou ik hier weg willen? Dit is de perfece plek om me te onwikkelen", ontkent de Argentijn een op handen zijnde transfer.

Pastore, die dit seizoen al vier keer scoorde in zeven Serie A-duels, zou volgens Italiaanse media in de belangstelling staan van onder meer Chelsea, Manchester United en Real Madrid. Palermo zou 50 milijoen euro vragen voor de behendige middenvelder. 

Een transfer lijkt daardoor ook nog niet aan de orde, maar Pastore heeft daar geen moeite mee. "Ik denk dat dit een ideale omgeving is voor een speler om te groeien", zegt hij in La Reppublica. "Er zijn hier meer talenten en daarnaast ervaren spelers die je kunnen helpen."

"Er wordt hier geen grote druk op me gelegd en trainer Delio Rossi helpt me bij mijn ontwikkeling. Ik ben tevreden bij deze club", besluit hij. Palermo doet het met een zesde plek momenteel goed in de Italiaanse competitie.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen