Schalke-icoon Fischer gelooft in Huntelaar

Koen Freriks
2 oktober 2010, 10:21   Bijgewerkt: 2 oktober 2010, 13:31

Klaas-Jan Huntelaar gaat dit seizoen minimaal twintig doelpunten maken voor Schalke 04. Daar is Schalke-icoon Klaus Fischer van overtuigd. De 60-jarige oud-spits heeft het volste vertrouwen in de Nederlandse aanvaller, die steeds meer op gang lijkt te komen in Gelsenkirchen.

Fischer is Schalke's topscorer aller tijden. De Duitser maakte 182 doelpunten in 295 Bundesliga-wedstrijden. De voormalige goaltjesdief weet dus waar hij over praat. "Huntelaar leest het spelletje en heeft het instinct van een echte spits. Dat heb je of dat heb je niet, daar kun je niet op trainen. Ik denk dat hij dit seizoen minimaal twintig doelpunten zal maken", aldus Fischer in Bild

De voormalige ster vindt dat Schalke 04 beter af is met Huntelaar dan de vertrokken Kevin Kuranyi. "Kuranyi was een goede stormram, maar met Huntelaar hebben we een veel betere speler."

Schalke-trainer Felix Magath, die Huntelaar overhevelde van AC Milan, is het daarmee eens. "Huntelaar heeft maar weinig kansen nodig. Hij heeft een ongeremde wil om doelpunten te maken. Daarnaast is Huntelaar tweebenig, iets wat Kuranyi niet was."

Huntelaar kan zich vanmiddag weer bewijzen als hij met Schalke op bezoek gaat bij 1.FC Nürnberg. De wedstrijd begint om 15.30 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen