Trainer Menzo per direct weg bij Cambuur

Ger
27 oktober 2010, 13:15   Bijgewerkt: 27 oktober 2010, 13:26

Stanley Menzo stapt met onmiddellijke ingang op bij SC Cambuur. Dat maakte directeur Alex Pama van de eerstedivisionist woensdag bekend. Waar de trainer naartoe gaat, wilde zowel Pama als Menzo niet vertellen, omdat de nieuwe club daar om heeft gevraagd. Volgens diverse media wordt Menzo assistent-trainer bij Vitesse, waar de Spanjaard Albert Ferrer de nieuwe hoofdcoach zou worden.

Pama sprak van een "moeilijk moment" waarop de trainer vertrekt: "We hebben sportief nog een weg te gaan." Menzo was twee jaar trainer van de Leeuwarder club. Assistent-trainer Alfons Arts zal voorlopig het trainerschap op zich nemen. Vanaf 1 januari wordt Henk de Jong, die nu trainer is van Harkemase Boys, toegevoegd aan de technische staf. Volgens Pama heeft hij nog niet de juiste papieren om dan ook hoofdtrainer te worden. "Maar als hij die diploma's haalt, zou hij best wel eens hoofdtrainer kunnen worden."

Menzo gaf woensdag zijn laatste training in Leeuwarden. Hij heeft niet het idee dat hij de club, die momenteel negende staat in de Jupiler League, in een onmogelijke toestand achterlaat. "Ik verlaat niet, zoals mensen suggereren, een zinkend schip. Het schip ligt voor anker, dat anker hoeft alleen nog gelicht te worden", legde hij uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen