Groep C: ManU en Valencia overwinteren

24 november 2010, 22:50   Bijgewerkt: 25 november 2010, 01:46

Alles is beslist in poule C van de Champions League. Manchester United en Valencia mogen zich na zeges op respectievelijk Glasgow Rangers en Bursaspor verheugen op overwintering in het miljoenenbal. De Rangers moeten genoegen nemen met Europa League-voetbal, Bursaspor kan zich richten op de Turkse competitie.

Wayne Rooney was in de slotfase matchwinner voor Manchester United, waar Edwin van der Sar onder de lat stond. De Engelse aanvaller, voor het eerst sinds lange tijd weer in de basis van The Red Devils, benutte een penalty. De elfmetertrap werd toegekend na een overtreding van Steven Naismith op Fabio da Silva. De bonkige Rooney, die voor rust nog de lat had geraakt, was vanaf elf meter wel trefzeker (0-1).

Door deze driepunter komt Manchester United op dertien punten, maar daarmee is het nog niet zeker van de eerste plaats in de groep. Valencia kan namelijk nog in punten gelijk komen. Als de Spanjaarden op de laatste speeldag op Old Trafford met meer dan 1-0 winnen, zijn ze op basis van het onderling resultaat poulewinnaar.

Bursaspor, de kampioen van Turkije, gaf Valencia woensdag in elk geval vertrouwen. De Groene Krokodillen uit Bursa lieten zich in de haven van Valencia vangen en met een 6-1 pak rammel terug naar Noord-Turkije sturen. Bursaspor blijft hierdoor zonder punten hekkensluiter en kan Glasgow Rangers (vijf punten) niet meer voorbij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen