Koster verliest ook thuis van Cercle Brugge

21 november 2010, 22:25

Voor de tweede keer dit seizoen is Club Brugge er niet in geslaagd de stadsderby tegen Cercle Brugge in winst om te zetten. Na de 3-1 nederlaag in de uitwedstrijd, in augustus, verloor de ploeg van Adrie Koster zondag op eigen veld met 1-0.

Dat Cercle met drie punten op zak de korte terugreis gaat maken, mag een klein wonder heten. De ploeg van Bob Peeters (ex-Vitesse) werd immers het merendeel van het duel op eigen helft vastgezet door Club, met Ryan Donk op de bank, maar hield stand. In de 78ste minuut kwamen de bezoekers eruit en dat leverde meteen een treffer op. Kristof D'Haene strafte gestuntel in de Club-defensie hard af: 0-1.

Door dit resultaat gaat Cercle Brugge de grote broer voorbij in het klassement van de Pro League. Cercle staat met 25 punten zevende, Club heeft één punt minder, wat goed is voor de achtste positie. Standard Luik kwakkelt ondertussen ook verder. De kampioen van 2009 verloor volkomen terecht met 2-0 bij Zulte-Waregem en blijft daardoor op de vijfde plaats steken. Les Rouches hebben 27 punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen