Ferguson schrijft Spurs en City af in titelrace

24 december 2010, 16:12

Sir Alex Ferguson gelooft niet dat Manchester City en Tottenham Hotspur, de huidige nummers drie van vijf van de Premier League, zich gaan mengen in de strijd om de titel. De coach van Manchester United denkt dat, behalve zijn eigen team, alleen Chelsea en Arsenal dit seizoen een gooi kunnen doen naar het kampioenschap.

"Ik denk niet dat er verder nog teams mee zullen doen", zegt de Schot tegen de BBC. "Ik weet dat Harry Redknapp zichzelf met Tottenham Hotspur een goede kans geeft, maar zij zijn ook nog actief in de Champions League. Dat is allemaal nieuw voor ze. Het is niet eenvoudig om na de winterstop een Europees programma te combineren met de competitie en de nationale bekertoernooien. Ervaring is op zulke momenten heel belangrijk. Voor Manchester City geldt hetzelfde, maar dan in de Europa League. Dat maakt het ook voor hen moeilijk. Maar wellicht gaan beide teams nieuwe spelers halen in de winter, maar dat weet ik natuurlijk niet", aldus de 69-jarige Ferguson.

Manchester United is momenteel de koploper in Engeland, met 34 punten uit zestien wedstrijden. Arsenal, dat één duel meer speelde, heeft twee punten minder. Man City staat in punten gelijk met Arsenal, titelhouder Chelsea staat er vlak achter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen