Lukaku sluit wintervertrek bij Anderlecht uit

24 december 2010, 08:56   Bijgewerkt: 24 december 2010, 09:02

Anderlecht hoeft niet te vrezen voor een tussentijds vertrek van Romelu Lukaku. De 17-jarige aanvaller blijft sowieso tot het eind van het seizoen in Brussel. "Schrijf maar op dat er nul procent kans is dat ik Anderlecht tijdens de winterstop verlaat."

"In juni zien we wel weer, maar voorlopig wil ik er niet te veel over kwijt", noteert Sporza op uit de mond van het Belgische toptalent. "Ik heb voorlopig al genoeg druk op mijn schouders, vooral bij de Rode Duivels, waar ze vooral op mij rekenen voor goals. Bij Anderlecht is het "cooler" en ik voel me daar echt wel gelukkig."

"Maar ook bij Anderlecht word ik niet gespaard door de media. Ergens is dat normaal, maar vergeet niet dat ik nog altijd maar zeventien jaar oud ben", zegt de spits. "Gelukkig ben ik moeilijk uit evenwicht te brengen. Ik denk ook dat ik de laatste tijd niet slecht bezig ben. Maar ik moet nog veel progressie maken. En dus moet ik spelen. Dat kan bij Anderlecht, waar ik zeker ben van mijn plaats, ondanks de fouten die ik soms nog maak. Ik mag geen stappen overslaan, want dat kan me zuur opbreken."

Voor welke buitenlandse club Lukaku in de toekomst wil spelen, weet hij niet. "Het is niet aan mij om te zeggen waar ik heen ga, ik ben er ook nog niet mee bezig. Ik zal naar mijn vader luisteren. Complimenten van José Mourinho en Cristiano Ronaldo doen mij oprecht blozen, maar ik kan dat ook goed plaatsen. Ik sta met beide voeten op de grond, maar ben ook heel ambitieus. Ik heb mijn vader ook gezegd dat ik op dit moment niet wil weten welke clubs mij willen. De komende maanden wil ik mij op deze drie dingen concentreren: trainingen, wedstrijden en school", zegt hij braaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen