Sollied geeft toe: "Lierse is een mogelijkheid"

Ger
22 december 2010, 09:58

Trond Sollied geeft toe in gesprek te zijn met Lierse SK, de nummer voorlaatst van de Belgische competitie. De oud-trainer van SC Heerenveen maakt echter geen haast met een beslissing.

"Lierse is een van de mogelijkheden, maar ik heb er nog andere", zegt de Noor in de Gazet van Antwerpen. "Dat Lierse onderaan staat, is geen belemmering, I like to turn the table upside down. Ze hebben me gebeld en om advies gevraagd, ja. Maar is dat invloed hebben? Ik heb niet meer dan mijn mening gegeven. Als jij morgen een cake bakt en mij vraagt of die goed smaakt, zal ik ook mijn mening geven."

Overigens is Eric van Meir, de huidige oefenmeester van Lierse, verrast dat zijn werkgever het gesprek is aangegaan met Sollied. "Ik heb maandag in de krant moeten lezen dat er met Sollied is gepraat. Dat is niet prettig. Ik ben dus wel wat ontgoocheld en verrast." Technisch directeur Herman Helleputte liet dinsdag nog weten dat Van Meir 'de fakkel zou doorgeven' als de club een toptrainer zou weten te strikken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen