Sonck biedt excuses aan: "Schaam me diep"

27 december 2010, 10:32   Bijgewerkt: 27 december 2010, 10:41

De kansloze nederlaag bij Anderlecht (6-0) is hard aangekomen bij Wesley Sonck. De aanvaller van Lierse SK voelde zich na de zeperd in Brussel geroepen om zijn excuses aan te bieden aan de meegereisde supporters van zijn club.

"Dit is heel pijnlijk", zegt hij in het Gazet van Antwerpen. "Ik zeg vijf minuten voor de aftrap nog tegen iedereen dat we moeten opletten bij dode spelmomenten en na drie minuten is het al prijs na een corner. Sommige jongens waren niet bij de les en stonden te slapen. Na de 1-0 leunde Anderlecht achterover en nog konden wij niets creëren. Ik heb dit nog nooit meegemaakt in mijn carrière. Ik schaam me diep voor onze prestatie en wil me excuseren bij onze fans. Dit was eerste klasse onwaardig."

Lierse verloor tegen Anderlecht ook twee spelers. Kurt van Dooren is geschorst voor de volgende wedstrijd, Kris de Wree liep een blessure op. Daar is Sonck niet rouwig om. "Het is misschien cru dat ik het zo zeg, maar misschien is het wel eens goed dat ze niet spelen. Dat klinkt hard, maar als het goed is, zou ik het ook zeggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen