"Spelers nemen Van Meir niet meer au sérieux"

Ger
28 december 2010, 10:16

De positie van Eric van Meir bij Lierse SK lijkt onhoudbaar geworden. De trainer krijgt de club maar niet uit de kelder van de Belgische competitie en bood onlangs zelfs al zijn ontslag aan. Door die gebeurtenissen heeft hij de grip op de spelersgroep verloren.

"Sinds Eric van Meir zijn ontslag introk nemen de spelers hem niet meer au sérieux", zegt middenvelder Joeri Dequevy op radiozender Vivacité. "We hebben een coach nodig die iedereen op zijn plaats zet. Over mijn prestaties ben ik absoluut niet tevreden, maar ik loop tenminste nog. Dat kan niet van iedereen gezegd worden op Lierse."

De kwakkelende club speelt woensdag tegen Westerlo. De kans is erg groot Van Meir dan voor de laatste keer als hoofdcoach op de bank zit. Lierse is zelfs al in gesprek met Trond Sollied om het roer over te nemen.

"Ik heb er goede hoop op dat hij komt", zegt sportief manager Herman Helleputte in Het Laatste Nieuws. "Ik schat de kans op 75 procent. Maar zolang er niks op papier staat, hebben we uiteraard nul procent zekerheid."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen