'Beenhakker stapt op bij Feyenoord'

17 januari 2011, 22:15   Bijgewerkt: 17 januari 2011, 23:59

Leo Beenhakker zal Feyenoord gaan verlaten als technisch directeur. De oud-trainer van onder meer Real Madrid, Feyenoord en Ajax zou van de geplaagde Rotterdamse club vóór 1 februari horen of hij mocht aanblijven in zijn huidige functie in de Kuip, maar Beenhakker wenst dat oordeel niet af te wachten en hakt met zijn vertrek zelf de knoop door. Dit meldt het Algemeen Dagblad.

'Don Leo' heeft de clubleiding van Feyenoord officieel op de hoogte gesteld van het feit dat hij een langer verblijf bij de huidige nummer dertien van de Eredivisie niet meer ziet zitten. Algemeen directeur Eric Gudde was aan de technische directeur verplicht om hem vóór 1 februari duidelijkheid te verschaffen omtrent diens toekomst, maar dit lijkt niet meer noodzakelijk te zijn nu Beenhakker het heft in eigen handen lijkt te hebben genomen door zelf af te zwaaien.

De technisch directeur van Feyenoord hield maandagavond in een eerste reactie op zijn mogelijke vertrek de boot af. "Geef me nog even de tijd, morgen kom ik met een verklaring", aldus Beenhakker tegenover het AD. "Of die over mijn toekomst gaat? Onder meer." Net als Don Leo wenste ook Gudde maandagavond niet in te gaan op de geruchten. ,,Ik heb geen enkele behoefte om te reageren, dat hebben we ook zo met Leo afgesproken. Morgen is weer een nieuwe dag.'' 

Beenhakker wilde samen zijn oogappel Mario Been, die medio 2009 als trainer aan het roer kwam te staan van Feyenoord, de sportieve weg weer omhoog vinden met de Rotterdamse club. Mede door de benarde financiële situatie zakte Feyenoord echter steeds verder weg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen