Sint Truiden stuurt 'wrak' Sidibe van training

28 januari 2011, 10:53   Bijgewerkt: 28 januari 2011, 11:00

Ibrahima Sidibe zit flink in de put. De aanvaller zag deze week een transfer naar Standard Luik mislukken en zit daar zo mee in zijn maag, dat coach Guido Brepoels geen andere optie zag dan hem naar huis te sturen. "Hij was een wrak. Hij zit er volledig onderdoor omdat de transfer niet doorgaat. Ik heb hem dan maar naar huis gestuurd, want zo heeft trainen geen zin", zegt de coach in het Belang van Limburg.

Het merkwaardige van het verhaal is dat Sidibe zelf 'nee' gezegd heeft tegen Standard. Beide clubs waren het eens geworden over een transfersom, maar Standard bood exact hetzelfde salaris als dat Sidibe bij Sint Truiden krijgt. Dat accepteerde de Afrikaan niet. "Dezelfde financiële voorwaarden als bij Sint Truiden. Belachelijk. Waar ik vooral kwaad om ben, is dat "our president" (Roland Duchâteletin, red.) Luik heeft laten zien wat ik hier verdien. Standard heeft toen gewoon hetzelfde geboden. Die manier van werken is toch niet normaal? Duchâtelet hoeft op een ander niet te gaan zeggen wat ik verdien, hij is mijn manager niet!".

"Duchâtelet heeft alles op tafel gegooid voor het bestuur van Standard en dat kost mij heel veel geld. En dat nadat ik me op Stayen altijd met hart en ziel gegeven heb voor de club. Ik kan er nog steeds niet bij", zegt de teleurgestelde Sidibe, die door de hele situatie openlijk twijfelt over zijn toekomst bij Sint Truiden. "Hoe dit nu verder moet? Wie mij kent, weet dat ik altijd professioneel ben, maar dit... De situatie wordt heel moeilijk, ze zijn te ver gegaan. Ik ben kapot van de manier waarop ik behandeld ben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen