Suarez: "Liverpool is een mooie kans"

28 januari 2011, 16:23   Bijgewerkt: 28 januari 2011, 16:32

Het is een bizarre dag voor Luis Suarez. Met Ajax bereidt hij zich voor op de wedstrijd tegen NAC Breda, waarin hij na een lange schorsing eindelijk zijn rentree kan maken. Maar tegelijkertijd zit de directie van Ajax rond de tafel met een delegatie van Liverpool om over een transfer van de Uruguayaanse aanvaller te praten.

Suarez hoopt dat beide clubs tot een akkoord komen, zegt hij tegenover Ajax TV. "Liverpool wil mij hebben, dit is een mooie kans voor mij. Voor mij is het afwachten, ik moet wachten tot de clubs tot een akkoord komen", aldus de aanvaller.

"Ik richt me volledig op de wedstrijd tegen NAC, maar het zou zomaar kunnen dat ik vanmiddag of vanavond naar Liverpool ga", vervolgt Suarez. Hij zit met de situatie in zijn maag, zegt hij. "Het is een beetje pijnlijk voor mij. Ik heb alles hier, mijn vrienden en de club. Ik heb een goede band met de trainer, de supporters, met iedereen. Maar dit is voor een kans op een stapje omhoog, ik hoop dat iedereen dat begrijpt."

Mocht de transfer niet doorgaan, blijft Suarez zich gewoon inzetten voor Ajax. "Ik ben een prof. Als ik blijf, blijf ik mijn best doen voor Ajax. Dat is geen probleem voor mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen