Van Nistelrooy biedt Ferguson excuses aan

21 januari 2011, 09:04   Bijgewerkt: 21 januari 2011, 09:09

De problemen tussen Ruud van Nistelrooy en Sir Alex Ferguson zijn uit de wereld. Vijf jaar nadat de spits met ruzie vertrok bij Manchester United, heeft Van Nistelrooy telefonisch contact gezocht met de manager om zijn excuses aan te bieden.

Van Nistelrooy was jaren de grote man bij Manchester United, maar dat veranderde in de eerste maanden van 2006. Nadat hij niet mocht invallen in de finale van de League Cup barstte de bom. Enkele maanden later vertrok Van Nistelrooy naar Real Madrid. Dat hij met ruzie weggegaan is, heeft Van Nistelrooy altijd dwars gezeten.

"Twee, drie keer per jaar dacht ik in een onbewaakt moment: drama dat het zo met Ferguson is gelopen. Op een gegeven moment wilde ik het opgelost hebben, ook voor mezelf", zegt de huidige spits van Hamburger SV in Voetbal Magazine. "Toen heb ik hem eerst op aanraden van mijn vrouw Leontien een sms’je gestuurd. Of ik hem een keer mocht bellen? Hij antwoordde: ’da’s goed, bel me dan en dan, zo laat’."

Zo gezegd, zo gedaan. Van Nistelrooy pakte de telefoon: "Hij nam op en zei ’ Hello, okay, go ahead.’ Meteen van kom maar. Ik: ’Ik wil mijn excuus aanbieden’. Hij: ’Dat waardeer ik. Wanneer we elkaar ontmoeten, zal alles okay zijn’. Dat vond ik super! Dat zei ik ook tegen hem: ’die vijf jaar bij Manchester United waren fantastisch, ook met jou. Jammer dat het zo gelopen is’. Als ik Ferguson tegenkom – en ik hoop vurig dat dit nog een keer gebeurt – dan zal ik hem omhelzen. Dan is de zaak gesloten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen