Lille-coach: "PSV goede, veelscorende ploeg"

16 februari 2011, 19:50

Rudi Garcia, de trainer van OSC Lille, is onder de indruk van PSV. Dat vertelde de oefenmeester van de Noord-Franse club woensdag in de aanloop naar het Europa League-duel met de Eindhovense ploeg (donderdag).

“PSV is een ploeg die makkelijk veel doelpunten scoort. Het is een team met goede spelers en daarom is dit een mooie krachtmeting voor ons”, reageert Garcia, die met Lille fier bovenaan staat in de Ligue 1, op de PSV-website. “Ze hebben een heel goede aanval, maar ik ga niet één bepaalde speler eruit halen. PSV staat net als wij eerste, dus zij hebben ook een belangrijke wedstrijd in de competitie voor de boeg. Ik zal morgen wel ontdekken met welke ploeg mijn collega in het veld verschijnt.”

Over de slechte conditie van het veld in het Stade Lille Métropole wilde Garcia niet al te lang praten. “Er is in Frankrijk al veel over gezegd, er valt niet veel meer over te zeggen. Het veld is donderdag in dezelfde staat voor beide teams, net zoals de bal rond is”, vertelt hij. “We moesten om de drie dagen spelen en hebben ook te maken met het grillige weer. Als het goed is, wordt het veld vrijdag vervangen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen