Lukaku praat voorlopig niet met de media

19 februari 2011, 12:48

Romelu Lukaku wil voorlopig even niet meer met de pers praten. "Geen perstalk meer tot het einde van dit seizoen", luidt de verklaring op de twitterpagina van de zeventienjarige Anderlecht-aanvaller. Lukaku bevindt zich in een kleine vormcrisis. De talentvolle jongeling, die in de laatste zeven wedstrijden niet meer wist te scoren, maakte eind december zijn laatste treffer.

De vader van Lukaku heeft aangegeven zich zorgen te maken om zijn zoon. "Er is een probleem en ik ga uitzoeken welk", vertrouwt hij Het Laatste Nieuws toe. "Ik ben een aantal weken in Congo geweest en ik merk dat er intussen iets gebeurd is. Zag je Romelu met de Rode Duivels tegen Finland? Die Romelu is nauwelijks te vergelijken met de Romelu

die ik op Anderlecht aan het werk zie."

Lukaku senior denkt niet dat de tiener gebukt gaat onder het hoge verwachtingspatroon. "Als het aan de druk zou liggen, dan was hij daar vorig seizoen ook al onder bezweken. Of de Belgische verdedigers hem intussen te goed kennen? Komaan, die konden hem in de eerste helft van het seizoen toch ook niet afstoppen? Ik blijf erbij, er is iets aan de hand bij Anderlecht. Ik ga praten met Romelu en wil van hem horen waar het probleem ligt. Want hij wéét het, daar ben ik zeker van. Daarna kan ik naar Anderlecht stappen om het probleem te bespreken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen