Blackburn Rovers aast weer op Van Nistelrooy

Ger
27 maart 2011, 21:38   Bijgewerkt: 27 maart 2011, 22:21

Blackburn Rovers wil een nieuwe poging wagen om Ruud van Nistelrooy naar Ewood Park te halen. De Engelse club wilde de Nederlandse spits in 2009 al strikken, maar toen bleek het financiële plaatje een probleem. Na dit seizoen kan de routinier transfervrij bij Hamburger SV vertrekken.

"Ja, ik kan bevestigen dat we interesse hebben", zegt Blackburn-manager Steve Kean tegen ESPN. De formatie uit de Premier League hoopt dat Michel Salgado een rol kan spelen om Van Nistelrooy warm te maken voor een terugkeer naar Engeland. De Spaanse verdediger van Blackburn speelde in het verleden samen met de Oranje-international bij Real Madrid.

Van Nistelrooy heeft al laten weten HSV komende zomer te willen verlaten. "Ik wil graag op een zo hoog mogelijk niveau blijven spelen. Ik verwacht niet dat Real Madrid nog een keer komt, maar ik wil best tweede spits zijn bij een topploeg", zei hij eerder deze week tegen FCUpdate.nl. "Ik ga na dit seizoen gewoon alle opties op een rijtje zetten."

De oud-PSV'er was eerder in Engeland actief voor Manchester United, de huidige koploper in de Premier League. Blackburn bezet momenteel de dertiende positie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen