Boussoufa: "Veiligheidskwestie speelde een rol"

11 maart 2011, 08:41   Bijgewerkt: 12 maart 2011, 13:54

Mbark Boussoufa heeft een turbulente avond achter de rug. De spelmaker leek te gaan tekenen bij Terek Grozny, maar zag dat plots niet meer zitten. Vervolgens bereikte hij wel een akkoord met Anzhi Makhachkala, een andere Russische club. Hij tekende daar, vlak voor het sluiten van de transferdeadline, voor drie jaar.

"Het is een gekkenhuis geweest", zegt Boussoufa in Het Laatste Nieuws. "In de sloturen van de transfermarkt zijn er zoveel dingetjes gebeurd dat ik een transfer naar Grozny uitsloot. De veiligheidskwestie speelde een rol, dat zal ik niet ontkennen."

Grozny werd het dus niet, Anzhi Makhachkala wel. De ambitieuze ploeg uit Dagestan legde eerder onder meer Roberto Carlos en oud-PSV'er Diego Tardelli vast. Boussoufa weet nog niet wanneer hij zich in Dagestan meldt. "Het heeft weinig zin om nu halsoverkop naar ginder te vliegen. De wedstrijd van zondag halen lijkt me moeilijk. Ik wil liefst hier nog afscheid nemen. Ik zal Anderlecht trouwens missen. Het zal voor altijd een mooie herinnering blijven, bedankt voor alles", besluit hij.

Naar verluidt gaat Boussoufa in Dagestan drie miljoen euro per jaar verdienen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen